Csak 90 perc az élet!

2016. május 30. 09:48 - Mészi

3/4 pályás bajnokság 20. forduló

Méltó befejezés

A bajnokság utolsó fordulója izgalmas mérkőzést tartogatott a számunkra. A bajnoki címre hajtó Metis otthonába látogattunk. Nekünk a helyezések tekintetében nem volt tétje a meccsnek, azonban ezek számunkra mindig presztízs harcok, ellenfelünknek pedig egy győzelem esetén az két elmaradt meccse már csak formalitás lett volna.

Az előző fordulóban az Ercsi elleni 0:0 előtt azt kértem a játékosaimtól, hogy bár van tétje, próbáljanak meg teljes mértékben felszabadultan, teher nélkül játszani. Nem jött össze. Ez egyfelől jó, másfelől rossz. Rossz mert nem derült ki, hogy ilyen állapotban milyen teljesítményre képesek, és jó mert úgy látszik sikerült beléjük nevelni, hogy nincs tét nélküli meccs, és mindig harcolni és hajtani kell a végsőkig. Ha arra a meccsre igaz volt amit kértem akkor erre is. Lehet nem lesz váratlan amit írok, de most sem sikerült ezt megvalósítanunk, mert a bajnoki címvédő elleni mérkőzések azért mégis csak mások!

Az előző forduló kicsit olaszosra sikeredett, akkor ezt erről is el lehet mondani. Az eredmény is ugyanaz lett, 0:0, de mégis nagy a különbség. Egyfelől azért mert mégis csak a Metisről beszélünk, másfelől a bajnokság utolsó meccse, nagy kánikulában, már vizsgaidőszakban zajlott és méltó ellenfelei voltunk a későbbi bajnoknak.

Az őszi félév utolsó mérkőzésén szintén döntetlen született, akkor 1:1. Az nagy meglepetés volt akkor, most már nem olyan nagy. A két mérkőzés között pedig rengeteg különbség volt. Akkor a mérkőzés nagy részében oda szögeztek minket a kapunkhoz, most pedig egyenrangú felek küzdelme zajlott, ahol felénk is eldőlhetett volna a párharc. Ennyit változott a csapatunk fél év alatt. Nagyon nagyot harcoltak a lányok, és megérdemelték, hogy egy jó eredménnyel búcsúzunk ettől a bajnokságtól és a BEAC-tól. A Metis riválisának, a Komáromnak pedig kikapartuk a gesztenyét, mert így a saját kezükbe került a sorsuk. A Duna-parti településen ha nyernek övék lehet a bajnoki cím. Sikerült a bajnokságot az utolsó mérkőzésig izgalmassá tennünk, és mi is feliratkoztunk a budapesti női labdarúgás térképére!

img_20160529_123621.jpg

A mérkőzés jegyzőkönyve.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hiuzoknoifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr368883700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Csak 90 perc az élet!
süti beállítások módosítása