Csak 90 perc az élet!

2018. február 07. 22:25 - Mészi

Elkezdtük a szezont a nagypályás meccsekkel is

Megizzadtunk első találkozónkon

2018.02.04. 12:30, Fáy utca, sátor

Vasas Kubala – Zsámboki SE = 2:1

Keret: Terjék, Zágonyi, Lóczi, Metykó, Gál, Vasadi, Csók, Kovács, Gattyán, Simon, Horváth

Gól: Gál, Vasadi

A kispályás és futsal tornák és kupák után idei első edzőmérkőzésünket nagyobb pályaméreten vasárnap játszottuk a Fáy utcában. Ellenfelünk a Pest megyei ¾ pályás bajnokságban szereplő Zsámboki SE gárdája volt. 2*40 perces játékidőben állapodtunk meg és 8+1-es létszámban. Sajnos már az első percben megsérült egyik játékosunk, Simon Csilla, akinek csúnyán aláfordult a bokája. Ezúton is kívánunk neki gyors felépülést, ahogyan az ellenfelünk több játékosának is, ahol szintén sérülések miatt kényszerültek kiállni, ezért a második félidőt már 7+1-es felállásban kezdte meg mindkét csapat. A találkozó elején sok hibával játszott mindkét gárda, nagy volt a kapkodás és sok a céltalanul elrúgott labda.  Ezután egyre jobban belelendült mindkét alakulat, és jöttek a szép megoldások. A találkozó nagy részében nálunk volt többet a labda és sikerült sok szép egyenes támadást vezetnünk hosszú kiugratásokkal. Több ügyes passzkombinációt is meg tudtuk csinálni aminek külön örülök. Ellenfelünk gyors kontrákkal tudott veszélyeztetni és mindig sikerült rést találni a védekezésünkben. Az első játékrész legvégén a 40. percben aztán egy les gyanús kiugratásnál Gál Ancsi tudott elfutni a szélen és befejezni góllal az akciót. Az első félidő nagy részét emberelőnyben játszottuk, mert nem vettem észre, hogy az ellenfélnél az egyik megsérült játékos végül nem állt vissza, így ez is hozzá járult a mezőnyfölényükhöz. A szünetben a fair play jegyében mi is eggyel kevesebben mentünk fel, így a továbbiakban azonos létszámban folytatódott a küzdelem. Ezáltal kiegyenlítettebbé vált a játék, de nagyobb területek is nyíltak, így bizony sok futással kellett azt bejátszani, és a mérkőzés végére alapos el is fáradtunk. Ellenfelünk gyorsan egyenlíteni tudott a félidő elején. Egy oldalról jövő labdát saját emberbe rúgtuk, akiről vissza pattant a saját kapunkba. Ezután próbáltunk nagyobb fokozatra kapcsolni és a nyílt sisakos harcban sok lehetőség adódott itt is, ott is, aztán végül Vasadi Annának sikerült jobb szélről bevenni a kaput.

img_20180204_134702.jpg

Köszönjük a Zsámbok csapatának, hogy ellátogattak hozzánk és, hogy egy jó meccset sikerült játszanunk velük, ahol alaposan megizzadtunk! Nagyon szimpatikus a gárda, sok sikert kívánunk nekik a bajnokságban! Mi pedig szombaton 10:00-től a Piliscsaba ellen folytatjuk a felkészülést, szintén a Fáy utcában!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hiuzoknoifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr6413644148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Csak 90 perc az élet!
süti beállítások módosítása