Csak 90 perc az élet!

2016. május 15. 19:07 - Mészi

3/4 pályás bajnokság 18. forduló

Viharban született mezavató

Legutóbbi tatabányai vendégjátékunk győzelmet hozott a 13. fordulóban így szép reményekkel utaztunk ismét az Erőműi pályára. Elkészült az új szürke mezünk is, így jó eredménnyel igyekeztünk felavatni. A mérkőzést viharfellegek árnyékolták be, a találkozó előtt is esett az eső, de a pálya talaja így is kifogástalan volt.

A meccs nem indult jól, sajnos a korai bekapott gólokban jók vagyunk. Az 5. és a 14. percben is mattoltak minket, ami kicsit meglepett. Az első félidőben ezzel ők voltak a jobbak, de mindenesetre nagyon nem ezt vártuk. 2:0 oda.

A második játékrészben aztán jobban elkezdtünk nyomni, és jöttek is sorban a helyzetek. Az 52. percben Lóczi Dorka szépített, de nem sokáig örülhettünk, mert 2 perc múlva az ellenfél talált be ismét, amire Meggyesfalvi Enikő tromfolt rá szinten két perc múlva, így az 56. percben 3:2 volt az állás. A mérkőzésen egy új időjárási körülményt is megtapasztalhattunk, mert olyan monszun szerű eső zúdult a pályára, hogy a lányoknak igen nehéz lehetett a társak észrevétele. Mi magunk a kispad alatt sem voltunk biztonságba, hiszen az eső oda is bevert. Attól féltem, hogy a játékvezető félbeszakítja a mérkőzést, de szerencsére nem jelentek meg a villámok (legalábbis a bíró nem látta), így végig tudtuk játszani a találkozót. A végén erősen nyomtunk, nem sok híja volt, hogy kiegyenlítsünk és a helyzetek és a játék képe alapján meg is érdemelték volna a lányok. De a futball már csak ilyen. Maradt a 3:2. A mezünket is szépen sikerült felavatni, gyakorlatilag csavarni lehetett belőle a vizet!

Az eredmény bár nem nekünk kedvezett, így sem voltam elégedetlen. Hogyan is lehettem volna, hiszen a tavalyi visszavágón sima 5:0-val küldtek minket innen haza, most meg szervezettebb jó játékkal az ellenfél örülhetett, hogy sikerült megtartania az eredményt. Minden meccsen érezhető, hogy fejlődünk és ez azt mutatja, hogy jó irányba haladunk!

tatabanya_eso.jpg

A mérkőzés jegyzőkönyve.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hiuzoknoifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr148837742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Csak 90 perc az élet!
süti beállítások módosítása