Csak 90 perc az élet!

2016. május 02. 17:59 - Mészi

3/4 pályás bajnokság 16. forduló

A történelem ismétli önmagát

Szép május 1-én ismét Komáromba vezetett az utunk, ahol az eddig megszokott helyszín helyett most Koppánymonostor városrész pályáján játszottuk le az előttünk álló meccset. Ennek az egyesületnek egykoron saját önálló női csapata volt, de mára aki még maradt azt a Fortuna csapatában találhatjuk. Az őszi szezon visszavágóján csúnya 6:1-s vereséget szenvedtünk vendégként, amit akkor igencsak nehezen éltünk meg. A mérkőzés előjelei nem voltak túl jók a tavalyival ellentétben.

Több játékosunk is le kellett, hogy mondja ezt a mérkőzést, gyakorlatilag a fél kezdőcsapatunk hiányzott, azonban nem féltünk ettől, hiszen akik ott voltak azok kitűnően játszottak 3 mérkőzéssel korábban is, amikor a Tatabánya csapatát sikerült hasonló felállásban megverni! A kisebb létszám "csak" három cserét hozott nekünk. A mérkőzés nem indult jól nekünk, gyakorlatilag 5 percenként kaptuk a gólokat, és a 16. percben már 3:0-ra vezetett az ellenfél. Ekkor azonban erőre kaptunk és az első félidő második fele a miénk volt. Kicsit későn ébredtünk, de szemre is szép támadásokat vezettünk aminek a 23. percben meg is lett az eredménye. Egy szöglet után Paragi Kitti hozott vissza minket a meccsbe. A félidőben már az eredmény nem változott, így 3:1-s állással mentünk a szünetre.

A második játékrészben reménykedtem, hogy szorossá tudjuk tenni a találkozót, de sajnos az őszi visszavágóhoz hasonlóan nem maradtak el a bekapott gólok. Szépen elosztották a második félidőben is a három góljukat, így a tavalyi mérkőzéshez hasonlóan újra 6:1-es vereséget szenvedtünk. Igaz ennek a meccsnek a képe már jócskán más volt, mert a második félidőben nem volt annyira kilátástalan a játék mint korábban. Nem sikerült tehát a Monostori erődöt bevennünk, azonban egy újabb nagyon szép helyszínen játszhattunk mérkőzést.

koppanymonstor.jpg

 A mérkőzés jegyzőkönyve.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hiuzoknoifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr468766784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Csak 90 perc az élet!
süti beállítások módosítása