Csak 90 perc az élet!

2015. október 26. 18:36 - Mészi

3/4 pályás bajnokság 8. forduló

Többet reméltünk...

Október 24-én Tatabányára utaztunk az Amazonok elleni a visszavágóra! Első mérkőzésünkön  4:2 arányban szenvedtünk vereséget, amely ez ellen az erős csapat ellen egyáltalán nem számított rossz eredménynek amely mellé játékban is párosult helyenként eredményes és szép játék. Persze tudtuk, hogy ez a mérkőzés nehezebb lesz hiszen a szabvány 3/4 pálya helyett most egy szűkített nagy pályán kellett játszanunk amely az első pillanattól kezdve érzékelhető volt, hogy a lányoknak meg kellett szokni az óriási területet.

A mérkőzés nem is kezdődhetett volna rosszabbul, hiszen már rögtön az első percben megszerezte az ellenfél a vezetést. Sajnos már nem először aludtunk be a mérkőzés elején, az első 15 perc mindig neuralgikus nálunk, és ezt most ki is használta az ellenfél. A 10. majd a 12. percben is mattoltak minket, így már 3:0 volt az állás. Ezután a lányok felébredtek, csak sajnos ilyenkor már nagyon nehéz felpörögni, de sikerült megállítani az Amazonok lendületét. A félidő nagyrészében tartani tudtuk magunkat, bár ellenfelünk birtokolta többet a labdát, és ő dolgozott ki több helyztet. Elég volt a 38. percben még egy hiba amit kihasznált ellenfelünk, így egy lélektanilag nagyon rossz pillanatban, az első félidő végén kaptunk még egy gólt, így a félidőben 4:0-t mutatott az eredményjelző. Egy edző ilyenkor nagyon nehéz helyzetben van, hiszen a félidőben fel kell rázni a csapatot, és meg kell értetni, hogy egy másik mérkőzés kezdődik.

A lányok szerencsére nem hagytuk annyiban a dolgot, és küzdöttek tovább, ami több helyzetben is megmutatta magát, azonban ezekből nem sikerült gólt elérnünk. Az ellenfél ellenben a 60. percben rátett még egyett, ezzel kialakítva az 5:0-s végerdményt. A második félidő azonban már jobban tetszett, hiszen csak egy gólt kaptunk, és az látszott, hogy ez ellenfél szeretne minél többet berámolni, amit mi jól hárítottunk.

Számunkra nagyon lehangoló volt ez az eredmény, mert ennél úgy képzeltük, hogy sokkal jobban meg tudjuk majd szorongatni az ellenfelet. Persze az eddigi fordulók legnagyobb gólkülönbségű veresége 13:0 volt a bajnokságban (Komárom-Kelen), amihez képest ez jó eredménynek számít, azonban természetesen mi mindenki ellen a lehető legjobb eredmény elérésére törekszünk. Ez pedig minden esetben a győzelem és a három pont lehet. Ellenfelünk természetesen még más szintet képvisel, de nem sokáig lesz ez így, és alig várjuk már a tavaszi szezont, ahol újra két mérkőzést játszhatunk velük.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hiuzoknoifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr758372064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Csak 90 perc az élet!
süti beállítások módosítása