Csak 90 perc az élet!

2016. április 03. 14:04 - Mészi

3/4 pályás bajnokság 12. forduló

Győzelem a szezon első bajnokiján

Az első forduló halasztása után a bajnokságban az első utunk Kelenvölgybe vezetett. Nagyon szeretek ide jönni játszani, mert a szép környezet mellett egy mindig barátságos, jó közösség fogadja az ide látogatót. A Kelen csapata szépen fejlődik, így egyre nehezebb itt győztesen elhagyni a pályát, azonban nekünk nem titkolt célunk volt ez! Mikor legutóbb itt jártunk sajnos kikaptunk, noha számtalan helyzetünk adódott. Szerettük volna ezt elkerülni, hiszen a bajnokságban a képzeletbeli alsóházban még van esélyünk feljebb lépni, de ehhez nem hibázhattunk!

A meccset nagy elánnal kezdtük, mindenki szeretett volna bizonyítani az első mérkőzésen, ráadásul remek napsütéses idő fogadott minket, ami mindig jobb hangulatot eredményez. Ahogy vártuk mi domináltunk a találkozón, nálunk volt többet a labda és jöttek is a helyzetek. Az első gólra a 33. percig kellett várni amikor Horváth Dóri volt eredményes. A félidőben maradt is az 1:0. Kicsit bosszankodtam, mert számos helyzetünk kínálkozott, de nem sikerült élni vele. Féltem, hogy ne ismétlődjön meg a múltkori eset amikor is szintén vezettünk, de a második félidőben az ellenfél megfordította a meccset, a számtalan kihagyott helyezettünk mellett. Kértem a lányokat, hogy maximálisan koncentráljanak, mert egy gól az nem előny, és nem eshetünk ismét abba a hibába mint a múltkor.

A második félidőben folytattuk az aktív támadójátékot sok helyzettel. Sajnos a helyzetkihasználásunkba, a támadásbefejezésünkbe rendre hibák csúsztak így csak nem jött a második gól. Erre 12 percet kellett várni, amikor is Orosz Kata szerezte meg élete első gólját a bajnokságban! Nagy volt az örömünk és én is egy kicsit megkönnyebbültem a két gólos vezetést látván. A gól után folytattuk a rohamokat, de rengeteg helyzetet ami előttünk adódott nem tudtuk már gólra váltani, így maradt a 2:0-ás végeredmény. Legutóbb "hazai" pályán 6:0-ra tudtuk verni a Kelent, úgy érzem most is ez lett volna nagyjából a reális eredmény. Lehetséges, hogy a végén nagyon is fontos szerepe lesz a gólkülönbségnek a helyezések eldöntésében. A rengeteg ziccer kihagyása még megbosszulhatja magát, de igyekszünk ezen is javítani.

A szezon első összecsapásán, gyönyörű időben így győzelemnek örülhettünk, és a 3 pontot amiért jöttünk, sikerült elhozni. Remélem ez a jó hangulat, és az egyre javuló játék kitart a bajnokság végéig, és akkor biztos vagyok benne, hogy meglepetéseket is okozhatunk!

kelen_palya.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hiuzoknoifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr378602578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Csak 90 perc az élet!
süti beállítások módosítása