Csak 90 perc az élet!

2016. szeptember 12. 21:41 - Mészi

3/4 pályás bajnokság, 1. forduló

Vasas Kubala Akadémia – Metis NFC 0-5 (0:3)

2016.09.11. 18:00, Pasaréti Sportcentrum

Kezdő: Kalácska SZ. – Fodor K., Tóth T., Haris V. – Lóczi D., Fehér M. – Bató F., Kovács B., Vágó K.

Cserék: Bodnár Zs., Gál A., Horváth D., Meggyesfalvi E., Metykó V., Németi Sz., Tóth K.

5’ Egy beadást követőn kapusunk alászaladt a labdának és csak ujjheggyel sikerült kapufára tolni azt, ami sajnos befelé pattant.

13’ Egy hosszú bedobás után azonnal kapu felé fordult és lőtt ellenfelünk, ami utat talált a hálóba.

27’ Egy kiugratás után a kilépő ellenfél eltolta a kapusunk mellett a labdát, és a hálóba gurított.

71’ A szögletünk után az ellenfél szerezte meg a labdát és egy gyors kontratámadásból elmentek, amire nem értünk vissza, így létszámfölényben befejezték az akciót.

71’ Egy jól eltalált távoli lövésből állította be a végeredményt az ellenfél.

Mészáros Csaba:

Rögtön az első fordulóban a tavalyi kiírás győztesével csaptunk össze, így a címvédő ellen kellett bizonyítanunk. Korábbiakkal ellentétben nem álltunk be védekezni, hanem bátran próbáltunk támadni, és azt a játékot játszani, amit a felkészülés alatt gyakoroltunk. Ebben benne volt a kockázat, hogy lefutnak minket és nagyobb vereséget is szenvedhetünk, de mindenképpen ki szerettem volna próbálni, hogy mire megyünk így egy erős ellenféllel szemben. A játékunkkal a vereség ellenére elégedett vagyok, ami nagyon hiányzik, és amiben javulnunk kell az az agresszivitás, a labdákért való harc, az ellenfél térfelén való kemény letámadás. Ebben kell most ősszel a legnagyobbat fejlődnünk, és akkor fel tudjuk majd venni a küzdelmet az erősebb csapatokkal szemben is. Ellenfelünk végig uralni tudta a mérkőzést, nagyon sok helyzetet dolgozott ki, így a vereség lehetett volna nagyobb különbségű is, azonban örültem, hogy többször is sikerült helyzetbe kerülnünk ennek ellenére. Sajnálom, hogy nem jött össze a szépítő találat. Gratulálok a győzelemhez ellenfelünknek!

3.jpg

Jegyzőkönyv.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hiuzoknoifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr7911922959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Csak 90 perc az élet!
süti beállítások módosítása