Csak 90 perc az élet!

2014. november 25. 20:45 - Mészi

Ac Villám liga

4. forduló

Vasárnap már az Ac Villám által szervezett női tornán volt jelenésünk, az utolsó odavágók következtek. Első ellenfelünk a PWC Hungary volt. A szombati kispályás 5+1-ről itt a 4+1-re kellett átállnunk, és a pálya is kisebb volt. Az eredmény 3:1 lett, azonban volt néhány lányunk, aki be volt oltva góllövés ellen. Mind a két meccsen nagyon sok helyzetet sikerült kialakítani, de a befejezés még nagyon sok kívánnivalót hagy maga után. A győzelem itt nem forgott veszélyben, azonban ennél jóval összeszedettebb játék fog kelleni a visszavágókra, mert ott már mindenki szeretne revánsot venni. Ac Villámmal a megismételt mérkőzésen 3:2-es arányban végeztünk. Az elmaradt találkozót pótoltuk, és ez már nagyon izgalmas mérkőzést hozott! Nagy számban voltunk jelen, nekik nem volt cseréjük mégis a mérkőzés végéig jól tartották magukat, sőt nyerésre álltak. A végén azonban a fáradság kijött és az utolsó 5 percben már szinte egy kapuztunk, és sikerült is megfordítani a meccset. Az odavágók után vezetjük a tabellát, de az ellenfeleknek ehhez lesz még egy két szavuk, igazán nehéz visszavágókra számítunk!

További örömteli hír, hogy az Ac Villám tornáról lóhalálában igyekeztünk át kocsival, a női BLSZ I. bajnoki mérkőzésére, ahol az RKSK színeiben nagypályán élete első meccsén lépett pályára kölcsönben az egyik játékosunk, Zágonyi Csilla. Gratulálunk neki is!

 

 

További összefoglalók és beharangozók itt és itt!

Címkék: Ac Villám
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hiuzoknoifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr877570930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Csak 90 perc az élet!
süti beállítások módosítása