Csak 90 perc az élet!

2016. november 06. 23:15 - Mészi

Nagypályás bajnokság 9. forduló

Vasas Kubala - Kerepesi VSE = 1:4 (1:3)

2016.11.05. 10:00, Pasarét

Kezdő: Kalácska Sz. – Tóth K., Vágó K., Horváth D., Metykó V., Tóth T., Németi Sz., Arleitner F., Tomasovszky A., Lóczi D., Vasadi A.

Csere: Meggyesfalvi E., Hamkó B., Bató F., Bujdosó F.

Gól: Metykó V.

Mészáros Csaba:

A mérkőzést jól kezdtük, koncentráltan, ahogy kértem. A korai bekapott góljaink nagyon bosszantóak voltak, ezt most sikerült elkerülnünk a második helyezett ellen! Sőt mi kezdtünk jobban és ez a 16. percben góllá is érett. Metykó Vivi egy visszagurított labdát a tizenhatosról átemelt a kint álló kapus felett. Sajnos ezek után szépen feljött az ellenfél és a félidő utolsó 10 perce már róluk szólt és jöttek a gólok. A félidőben 3-1-gyel fordultunk. Nem volt különösebben óriási fölényük, de a kulcs pillanatokban mi rendre hibáztunk, míg ők higgadtan oldották meg a szituációkat. A második játékrészben reméltem, hogy vissza tudjuk hozni a meccset, ami ha a kihagyott helyzeteket nézem akkor meg is lehetett volna, de az utolsó passzokba, átvételekbe mindig hiba csúszott. Ellenfelünk nagyon rutinosan és nyugodtan játszott. Szépen megtartották a labdát, nem sietették a játékot, ami sajnos rá is nyomta a második félidőre a bélyegét, mert a játék sokkal lassabb, vontatottabb volt, amin mi sem tudtunk változtatni, mert ma hiányzott az élesség és a koncentráció. A találkozó egészére igaz volt, hogy mérhetetlen mennyiségű rossz passz, átvétel volt, pillanatokra sem tudtuk a labdát birtokolni, így a támadások felépítése sem működött rendesen, többnyire hosszú indításokkal sikerült kiugratnunk támadóinkat és ebből veszélyeztettünk. Sajnos nem játszottunk jól és a helyzeteinket sem használtuk ki, így a búcsú nem sikerült szépre, sem eredményben sem a játék képében. Az első 20 percben játszottunk jól, ami hát édes kevés. Tavasszal folytatjuk és remélem sokkal tudatosabb és pontosabb támadásépítéseket tudunk majd mutatni a mérkőzéseken. Gratulálok a Kerepesnek!

1_2.jpg

Jegyzőkönyv.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hiuzoknoifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr311944193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Csak 90 perc az élet!
süti beállítások módosítása