Csak 90 perc az élet!

2016. április 10. 18:26 - Mészi

3/4 pályás bajnokság 13. forduló

Az első nagy skalp

Április 9-én Tatabányára utaztunk. Bár mi voltunk a pályaválasztók azonban saját pálya híján sikerült az ellenféllel megegyezni, hogy náluk lépünk pályára. A "hazai" mérkőzésünkön végül sikerült nagyon rossz vendégként viselkedni.

Az előjelek nem ígérkeztek túl jónak, hiszen nagyon sok hiányzónk volt, és mindössze két cserével tudtunk elutazni. A tatabányai pálya ráadásul a szokásosnál is nagyobb, így több futásra van szükség. Ezzel szemben jó hangulat uralkodott a csapaton. A mérkőzés előtt az ellenfélnél létszám problémák voltak, még kettő híja volt 30 perccel a meccs előtt. A gyors telefonálgatásoknak meglett az eredménye, mert a kezdésre csak felbukkant a megfelelő létszámú leányzó, így kis csúszással sikerült elkezdeni az összecsapást. Ellenfelünk csere nélkül kezdte el a találkozót, így a lányoknak elmondtam, nem muszáj az első félidőben nekiesni riválisunknak. Korábban itt 5:0-ra kaptunk ki, ahol is az első félidőben már 4:0-ra is vezetett az ellenfél, de ennek ezen a mérkőzésen nyoma sem volt. Egyenrangú küzdelem folyt a pályán, ahol bizony sok helyzetünk adódott. Már ekkor érződött, hogy itt bizony nagyon is van keresnivalónk. Az első játékrész végül 0:0-val zárult.

A második játékrészben fokoztuk a nyomást, aminek egyre több gólszerzési lehetőség lett az eredménye. A 3/4 pályás mérkőzéseken sajnos csak egy játékvezető van, ezért a lesek észrevétele igen nehézkes, sajnos több jó támadásunkat akasztottak meg emiatt. A második félidő 56. percében azonban az ellenfél beragadt és Németi Szilvi tudott kiugrani majd a végén higgadtan gurította el a hosszú sarokba a labdát a kapus mellett. A gól után tovább folytatódott a küzdelem, de valahogy azt éreztem, hogy meglesz ez a mérkőzés, mert bár ellenfelünk nagyobb játékerőt képvisel, és egy gól nem gól, de mégis ma nem volt benne a játékukban a találat. A párharc 1:0-s győzelmünkkel zárult, így sikerült egy igazán nagy skalpot begyűjteni a dobogós csapatok közül. A három pont az "alsóházi" versenyünkben is nagyon fontos lehet az végelszámolásnál. Gratulálok a csapatnak!

tatabanya.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hiuzoknoifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr838696754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Csak 90 perc az élet!
süti beállítások módosítása