Csak 90 perc az élet!

2016. február 08. 22:39 - Mészi

Ercsi kupa

A szezonban már harmadszor

Február hetedikén már harmadszor jártunk Ercsiben kupán, ahova nagyon szívesen megyünk, mert a téli időszakban erős ellenfelek jönnek össze ezeken a tornákon, így jó felkészüléssel szolgál, és jó értékmérő is egyben.

A megszokottól eltérően nem érkeztünk meg olyan nagy létszámban (8), ráadásul egyik játékosunk eleve sérülten jött, nem is igazán tudott hozzátenni azon az egy meccsen amelyiken pályára lépett.

dsc_0026.JPG

Első találkozónkon a Baracs SE ellen léptünk pályára, akikkel korábban az edzőtáborunkban már 3/4 pályán egy jó kis 1:1-s döntetlent sikerült játszani. Tudtuk, hogy ennél ők sokkal erősebbek, azonban az meglepett, hogy gyakorlatilag esélyünk sem volt ellenük. Olyan sebességkülönbség volt fizikailag és fejben is, hogy nem tudtunk a meccsbe beleszólni és csak jöttek a gólok. Hozzátehetjük, hogy ahogy már-már szinte lenni szokott az első meccsbe belealudtunk, de egy tornán ez mindig sokba kerülhet. A Baracs egy erős csapat, de most a saját bőrünkön tapasztalhattuk, hogy mekkora a különbség köztünk, és a tavalyi Fejér megyei kupagyőztes között! A vége 0:5, nem ide...

A második összecsapáson az Újpest U17-es csapatával mérkőztünk. Hát ez sem ígérkezett könnyűnek és nagyon sokáig egál is volt, de a végén egy kapusbakinak köszönhetően sikerült a győzelmet megszerezni. A találkozó végig kiegyenlített volt. Mentségükre legyen mondva egy mezőnyjátékos állt a kapuban.

dsc_0046.JPG

Utolsó meccsünk a Vác-Deákvár ellen volt. Tudtuk, hogy jó kis csapat, a Pest megyei 3/4-ed pályás bajnokságban második helyen állnak, bizonyára nem véletlenül. Legalább egy pont kellett volna nekünk és akkor már biztosan továbbjutunk. Sajnos - nem tudom miért - teljesen leeresztettünk a végére és simán kikapunk 2:0-ra. Hajtottunk, de már semmi nem akar igazán összejönni.

Soha nem lehet tudni, hogy egy-egy gól mit eredményezhet. itt most azt, hogy akár ha kettővel kevesebb gólt kapunk a két vesztes meccsünkön akkor mi is továbbjuthattunk volna a körbeveréseknek köszönhetően. Sajnos mi húztuk a legrövidebbet ezért a helyosztókra már nem jutottunk tovább. Így a torna utolsó helyét szereztük meg.

A tornát amúgy a Baracs nyerte, a döntőben a Police csapatát intézték el simán 3:0-a, ami sokat elárul az erejükről, hiszen a Police is igen erős csapat.

Fotók: Kováts Veronika

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hiuzoknoifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr648548586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Csak 90 perc az élet!
süti beállítások módosítása