Csak 90 perc az élet!

2015. november 09. 13:49 - boldizsarmarci

3/4 pályás bajnokság 10. forduló

Bravúros pontszerzés!

Csapatunk nyolc lejátszott és egy későbbre halasztott mérkőzéssel a háta mögött, túl az első bajnoki győzelmen érkezett november 8-án a Metis otthonául szolgáló Siketek Sporttelepre. A Kelen elleni gólzáporos siker, valamint a mostani vendéglátónk elleni, mindössze 3-1-es vereség a két csapat első meccsén már megmutatta, hogy a Hiúzoknak újonc létükre senkitől nincs félnivalójuk! A jó hangulatú, villanyfényes meccsen pedig így is nagyot haraptunk, kis szerencsével pedig a még nagyobb bravúr is összejöhetett volna!

img_3632.JPG

A nagy múltú, nagypályás BLSZ-bajnoki címvédő Metis elleni mérkőzés igazi értékmérőnek ígérkezett. Itt aztán kiderül, hol is tartunk a bajnokság élmezőnyéhez képest! Az októberi első meccsen a találkozó elején három gyors góllal elhúzott rutinos ellenfelünk, utána viszont sikerült felvenni a ritmust, és még az első félidőben szépíteni. A 3-1-es vereség, és főleg a mutatott játék képe már akkor is nagyon sok bizakodásra adott okot, azóta viszont első bajnoki győzelmünket is begyűjtöttük, nem is akárhogy, hatot rámolva a Kelennek! Ráadásul hosszú kispaddal, sok cserével érkeztünk a Siketek pályára, így a lehető legjobb esélyekkel tudtuk felvenni a kesztyűt a narancsmezes hazaiakkal szemben a hideg novemberi alkonyatban. Ráadásul igazi futballhangulat uralkodott, egyrészt már maga a pálya is remek adottságokkal rendelkezik, a lelátón kíváncsi nézők is helyet foglaltak, ráadásul a szomszédos pályán rendezett utánpótlás fiú meccsről is hamisítatlan hangok hallatszottak át.

img_3597.JPG

A meccs aztán minden várakozást felülmúlt! A Metist igencsak meglepte, hogy nemhogy nagy nyomást nem tudtak gyakorolni a Kalácska Sziszi által őrzött kapunkra, de mezőnyben, sőt, időnként labdabirtoklásban is felvettük velük a versenyt, sőt, néhány alkalommal kifejezetten formás akciók végén még a kapujukig is sikerült eljutnunk. A 28. percben aztán robbant a bomba: egy tanítani valóan gyönyörű támadást követően érkezett egy remekül kivitelezett jobb oldali beadás, amit a középen érkező Gál Ancsi védhetetlenül fejelt Hadnagy Petra hálójába! Vezetünk! De még hogy, hát milyen góllal! Fantasztikus! 

img_3570.JPG

A gól láthatóan felbosszantotta nagy nevű ellenfelünket, de az önfeláldozóan záró védelmünkkel egyszerűen nem tudtak mit kezdeni. Ezúttal ráadásul végre a fáradtság sem érte utol csapatunkat, ugyanis a kispadunkon helyet foglaló hét cserejátékos bőven adott merítési lehetőséget. A második félidőt nagyon megnyomta a Metis, ekkor kicsit beszorultunk, és csak kósza kontrákból sikerült veszélyeztetnünk. A nyomás pedig az 52. percben egy kisebb védelmi hibát követően góllá érett. Az egyenlítés után viszont nem omlottunk össze, folytattuk hősies, taktikus, és ami nagyon fontos, tudatos játékunkat. A végére maradt az 1-1, ami azt jelenti, hogy pontot raboltunk a Metis otthonában! Vezetőedzőjük, Mészáros László joggal gratulált csapatunknak, igazi meglepetést okoztunk! Kis szerencsével még nagyobb szenzáció is lehetett volna, de semmi okunk elégedetlennek lenni! A Hiúzok megmutatták, hogy ha egységesen, és bátran állnak ki, akkor nincs csapat, amelyik ellen ne lenne esélyük! A kemény munka mindig kifizetődik! Csak így tovább, lépésről lépésre, egyre feljebb, a csillagokig!

carton_1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hiuzoknoifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr458106974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Csak 90 perc az élet!
süti beállítások módosítása