Csak 90 perc az élet!

2016. január 28. 19:39 - Mészi

Kamino kupa női bajnokság

Már a női mezőnyben is!

A Kaminokupa az ország legnagyobb kispályás bajnokság és kupa sorozata amely behálózza az egész országot. Nagyon sok csapat és helyszín, mondhatjuk már már egy intézménnyé nőtte ki magát, amely talán a legtöbb amatőr focistát mozgatja meg hétről hétre. Eddig csak a férfiaké volt a terep, de immár a téli holt szezonban a nőknek is szerveztek bajnokságot! Természetesen mi sem hiányozhattunk a nevezők közül. Összefoglaló féltávnál!

Az első fordulóban egy régi ismerőssel találkozhattunk a PWC személyében. Korábban egy félbe maradt női ligában már találkoztunk velük, ahol 3:1-re sikerült nyerni ellenük, így most is bíztunk a sikerben hiszen azóta jelentősen erősödött a csapatunk. A mérkőzésen kellemetlenül tapasztaltuk, hogy nem csak mi, hanem ők is erősödtek. A mérkőzés végig nagyon nyögvenyelősen, szenvedősen ment és sokáig úgy tűnt döntetlen lesz a találkozó. A helyzeteinket nem sikerült kiha12363168_1056584524373692_5653261959167608838_o.jpgsználni, és bár Gál Ancsi beköszönt, volt válasza rá az ellenfélnek, és kihasználták a gyenge védekezésünket. Már csak 2-3 perc volt hátra amikor egy szögletre csapatkapitányunk Zágonyi Csilla robbant be és elemi erővel a léc alá bombázta kapásból a begurított labdát! Nagyon el lett találva a zsuga és a lehető legjobbkor jött a találat, így a végén behúztuk a találkozót. Sajnos a győzelmen kívül más pozitívumot nem lehet elmondani a mérkőzésről, mert nem szabad tagadni, rosszul, körülményesen játszottunk. 

A második fordulóban a bajnokság egyik nagy esélyesével a Police csapatával mérkőztünk meg. Mivel a két csapatban van árfedés és ismertség, a hangulat baráti, de felfokozott volt! A két csapat eddig három összecsapást vívott és eddig győzelem nélkül állunk. Legutóbb 2015. június 27-én mérkőztünk meg a HBF kupán, akkor 2:0 arányban szenvedtünk vereséget. A történelem ismételte önmagát, az eredmény most is ennyi lett, de azt mondom így ki lehet kapni. Nagyon intenzív, izgalmas mérkőzés volt, állíthatom, hogy mindenki élvezte, és ha minden meccsen ennyire fel tudunk pörögni, akkor nem lehet probléma!

12370739_1178976218796717_7957195406309355389_o.jpg
A harmadik fordulót halasztani kellett egyéb elfoglaltságaink miatt, így a negyedikben a Betolakodók és a Magyar Telekom gárdája várt ránk. Az első meccsen a Kaminokupa helyi, szombati férfi bajnokságában aranyérmes csapat barátnői felállásával játszhattunk. Sajnos visszaköszönt a PWC ellen nyújtott rossz játék. Itt is kőkeményen vért izzadva tudtuk lehozni a meccset és itt is 2:1 lett a vége, Metykó Vivi és Lóczi Dorka góljaival. Az ellenfelünk a kezdeti nagy gólarányú vereségek után "beújított" egy-két játékost, így már mindjárt más volt a játék is. A Telekom ellen már nem volt elég az ami egy gyengébb csapat ellen elég volt. Ettől függetlenül a sima 4:0-ás zakó eléggé fájt. Talán ha nem hagyjuk otthon az Ákos posztereket akkor jobban is kijöhetett volna a lépés...A dobogóért folytatott küzdelemben nagy ellenfelünk lesz ez a csapat, így ezek az elhullajtott pontok nagyon fognak hiányozni.
Az ötödik forduló hozta a várva várt ELTE-s el clásicot! A NapkELTE csapatával játszottuk a legtöbb mérkőzést történetünk során, és minden alkalommal amikor győzni tudtunk, nagyon meg kellett érte szenvedni. Most sem volt ez másképp. A szerencse is kellett az 1:0-as győzelemhez, hiszen a találatunk öngólból született. A döntetlen lett volna az igazságos eredmény, ám most mi voltunk nagyobb barátságban Fortunával, (szó sincs a Komárom csapatáról!). A lányok mentségére legyen mondva, hogy ezen a napon délelőtt a BLSZ női teremtornáján voltunk, ahol 4 mérkőzéssel a hátunk mögött lóhalálában érkeztünk át erre a meccsre.
Hatodik forduló és Csepel. Ezt a meccset vártam a legjobban, hiszen szeretem amikor erős csapatok ellen bizonyíthatunk! Az első félidőben egyenrangú küzdelem folyt a  pályán, de egy hibát mégis büntetett az ellenfél. Ez az ami sajnos még a nagy különbség. A második félidőben viszont olyasmi történt amire kevesen számíthattak, mert felborult a pálya. Szinte végig egy kapuztunk, és odaszögeltük az ellenfelet a saját térfelére. Azonban hiába a rengeteg helyzet és kapura lövés, remekül tartották magukat. Nagy kár érte, mert ebben a meccsben bőven benne volt a három pont is, még úgy is, hogy ellenfelünkkaminokupa_tabella.JPG nem bízott semmit a véletlenre, hiányzó sorait más csapatokból töltötte fel erős játékosokkal. A vége 1:0-ás vereség. A SIFT csapata sajnos nem jött el, így mérkőzés nélkül kaptuk meg az eredményt, amit mindig nagyon sajnálok. Mivel nem ez volt az első eset, így ezt a csapatot kizárták a bajnokságból, ami nagy kár hiszen igen szimpatikus volt a főleg norvég erasmusos lányokból álló gárda. 

Féltávnál a negyedik helyen állunk egy pontra a dobogótól, és mi kaptuk a második legkevesebb gólt a mezőnyben a listavezető Police mögött. A célunk egyértelmű: a dobogón akarunk végezni!

12188213_1056580757707402_2962957126151469279_o.jpg

Fotók: Kaminokupa.hu

Címkék: Kaminokupa
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hiuzoknoifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr858326928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Csak 90 perc az élet!
süti beállítások módosítása